internet marketing uvod
Internet marketing

Internet marketing – uvod

Ovdje moram spomenuti da blog nikada ne bi bio objavljen bez mog iznimno velikog interesa za poslom internet marketing-a. Onaj mistični sklad između obaveza i slobodnog vremena pronašla sam u onome čemu sam oduvijek stremila: kreativnom i novom. Vječna težnja u ostvarenju tog nedokučivog i čudnovatog dijela vlastite osobnosti, okrenula me je u smjeru interneta i nadahnula želju za digitalnom komunikacijom.

Znanje i iskustvo na tom polju pretočeno je u ovom blogu i svatko tko bi se želio baviti poslom internet marketing-a može pronaći sadržaj za sebe.

Marketing i prodaja nužno su povezani i zbog potrebe ukazivanja na njihovu srodnost kreirala sam e-book sa bitnim pojmovima, definicijama i osnovnim objašnjenjima i primjerima koji potvrđuju tu međuovisnost. Osim za prodaju, navedeni primjeri prodajnih situacija i faza modela AIDA mogu se preslikati na razne druge djelatnosti. Zbog toga je e-book namjenjen svima, a cilj je predočiti osnovne postavke marketinško-prodajnih aktivnosti koje predstavljaju polaziša za rast poslovanja.

Slobodno pročitajte ovaj besplatan E-book.

Nadalje vas očekuju objave:

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)