gerlitzen mountains-6522018_640
Stil života

Gerlitzen Alpe – obiteljski odmor

Certifikat obiteljskog skijališta – Gerlitzen Alpe

Austrijski dio alpskog masiva je najveći i pokriva dvije trećine njezine površine. Carstvo šuma, jezera i rijeka dio su okruženja Gerlitzen Alpe. Taj dio čini sklop idiličnih hotela, gast haus-a smještenim u dubokom snijegu planinskih vrhova, ali pristupačnim jer se ceste i okućnice čiste cijeli dan.

Austrija je kraljica turizma i to se zamijeti, prije svega, gostoljubivošću domaćina. Ugodnim ambijentom autentičnih hotela ukrašenih ručno izrađenim ukrasima koji oslikavaju ovaj šumski kraj odaju sliku onoga što, u stvari i jesu: mjesto obiteljskog skijanja!

Moderne i prilagođene žičare raj su za djecu i početnike. Gerlitzen Alpe imaju certifikat obiteljskog zimovališta, ali to ne isključuje posjet ako ste sami ili u dvoje i iskusni u skijanju.

Moguće je da u pojedinim predjelima vremenske prilike uskrate snježne padaline. Tehnologijom umjetnog snijega vrlo lako se nadoknadi nedostatak pravog i nikada se ne mogu propustiti užici spusta niz padine Gerlitcen Alpi.

U trenutku smjene gostiju ako ste zatečeni situacijom da ste jedini gosti hotela vlasnik će vas nagraditi večerom po želji! Tada kuhari kuhaju samo za vas, po vašoj želji!

U sklopu hotelskog smještaja, možete uživati u toplini sauna i zagrijanih bazena sa pogledom na suton koji se spušta na hladne i snježne planine austrijskih Alpi – Gerlitzen.

Austrijske Alpe nisu samo zimovališta. U ljetnim i proljetnim mjesecima one su destinacija brojnim turistima koji prakticiraju planinarenje i odmor u visinama prekrasnog krajolika austrijskih planina.

Gerlitzen Alpe

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)