About

O meni – životu i poslu

Tko sam ja?

Ja sam Natalija Kadija, profesor pedagogije i specijalistica za digitalni marketing. Inspirirana bogatstvom događaja u raznim životnim područjima ovu priču o čudesnim vibracijama života i posla želim podijeliti sa vama.

Sadržaj bloga usmjeren je na savjete i upute iznikle na praktičnom iskustvu kroz moj život i posao. Sastoji se od 3 kategorije:

Ponukana činjenicom o važnosti uzajamnog ispreplitanja i povezanosti ovih, životno bitnih područja, osvrnula sam se na korisna iskustva i savjete koje bi i vi mogli primijeniti u svom životu i poslu. Putovanje, zdrava hrana, pronalazak novog posla koji će vam omogućiti ispunjenost vlastitog življenja ali i upotpuniti vas kao osobe, predstavila sam u svjetlu osobno proživljenih iskustava na tim poljima. Cilj mi je nadahnuti vam težnju da svoje stanje prilagođavate sebi i odbacite onu statičnu sputanost zbiljom koja nas opsjeda u svakom trenutku postojanja.

O internet marketingu koji me je uzdigao u nebeske sfere neistraženog carstva i raskrčio moj put u traženju sebe, pišem sa velikim respektom. Svim ljudima koji se žele baviti ovim poslom želim dobrodošlicu u svijet interneta i nepresušnog izvora kreativnosti. Objave o internet marketingu predstavljene su u smislu savjeta za početnike koji posjeduju neutaživu žeđ za izazovima kojih u ovom poslu ima napretek.

Kako sam promijenila život i posao?

Čestim promišljanjem o tome kako osloboditi ono nešto u sebi, unutarnju snagu, koje sam bila svjesna ali sam je istovremeno i nehotice negirala, dolazila sam do različitih rješenja. Rezultat  je ostao isti i prihvatila sam situaciju onakvom kakva je.

O meni – život i posao

U određenom trenutku života odlučila sam, snagom svoje volje, započeti proces protiv razaranja vlastitih misli, osjećaja i fizičkog stanja. Okrenuti se borbi za uspjeh, pobjedi nad zatečenim i konačno rasplamsati iskru entuzijazma koji je tinjao duboko u mojoj svijesti.

Zamahneš čarobnim štapićem satkanim od znanja, iskustva i ambicija i odjednom je ono mistično na dohvat ruke. Nedokučivi osjećaj čudnovatog u meni, razmaknuo je zavjesu i tako sam krenula svojom magičnom stazom života. Jednostavnim buđenjem svijesti pojavila se unutarnja snaga nužno potrebna za uspjeh i pobjedu nad opsesijom svakodnevnice i postala sam čvršća osoba. Sada znam svoj put, postižem planirani cilj i spremna sam pomagati drugima.

Slobodno pročitajte i pošaljite mi svoja mišljenja, sa zadovoljstvom ću ih pročitati.

Nastavite:

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)